حس خواندن نیست ؟ | روش طلایی مرور از کنکور آسان است

حس خواندن نیست ؟ این جمله ای است که در هشتاد درصد مواقع وقتی دانش آموزان در روند مطالعه سست می شوند بر زبان می آورند. اگر شما هم همین حس و حال را دارید پیشنهاد می کنم در این مقاله حتما با ما همراه باشید. گاهی اوقات زمانی که روند مطالعه بسیار تکراری شده و هیچ تنوعی نداشته باشد دانش آموزان دچار چنین حسی می شوند. اما نگران نباشید چون قطعا راه حل هایی نیز وجود دارد. در این مقاله ما سعی می کنیم نکات پیشنهادی خوبی را به شما ارائه دهیم تا از این حس نجات یابید. با ما همراه باشید.
نوع دادن به محیط:
یکی از بهترین گزینه ها برای خارج شدن از حس خواندن نیست، تنوع دادن به محیط اطراف است. اگر تا الان در منزل مطالعه می کردید از این به بعد به کتاب خانه یا کمپ های مطالعاتی تغییر مکان دهید. یا برعکس اگر خرج از محیط منزل هستید مدتی را در محیط خانه مطالعه کنید. همین تغییر مکان ساده به شما انرژی می دهد و از حس کسالت رها می شوید.
حضور در محیط های جمعی و رقابتی:
یکی از عواملی که دانش آموزان را تشویق کرده و حس نشاط و رقابت را در آن ها بازیابی می کند مطالعه در محیط های جمعی است. وقتی شما در محیطی درس می خوانید که همه ی اطرافیان شما نیز به این کار مشغول بوده و همگی دغدغه های مشترکی دارید نا خودآگاه حس رقابت و سرزندگی در شما بیدار می شود. پس سعی کنید مطالعات خود را به فضا های انفرادی محدود نکنید تا حس خواندن در شما زنده شود.
برنامه ریزی متنوع و متناسب:
همان طور که می دانید یک برنامه ی منظم و ایده آل باید تمام جنبه ها را با هم در نظر بگیرد. به عنوان مثال در طول روز فقط به خواندن دروس تخصصی اکتفا نکنید بلکه عمومی ها و تخصصی ها را تقسیم کرده و با هم پیش ببرید. یک ساعت از طول روز را به حل تست های مختلف اختصاص دهید و علاوه بر آن باید زمانی را به استراحت و گذران اوقات در کنار خانواده اختصاص دهید. چنین برنامه ی متنوعی که تمام ابعاد درسی و زندگی شما را شامل می شود هرگز خستگی نخواهد داشت.
تغذیه ی مناسب:
یکی از علت های کسالت و خستگی دانش آموزان از روند مطالعه عدم تغذیه ی مناسب است. عاملی که کم تر به آن توجه می شود و اغلب در ظاهر پیدا نیست. تغذیه ی دانش آموزان باید سرشار از مواد مغذی و مفید باشد. نوشیدن آب کافی و میوه ها و مغزی جات در این زمینه بسیار موثر است. همچنین خوراکی های حاوی آهن و فسفر و ویتامین ها که نقش چشمگیری در انرژی افراد دارند نباید مورد غفلت واقع شوند.
تعامل با دوستان:
درست است که دوران مطالعه برای کنکور زمانیست که دانش آموزان باید تمام وقت خود را صرف مطالعه کنند اما در این میان تعامل با دوستان و هم کلاسی هایی که اهل درس و مطالعه هستند می تواند حس درس خواندن را در شما تقویت کند. سعی کنید با رفع اشکال و توضیح مطالب برای یکدیگر محیط درس خواندن را به محیطی فعال تبدیل کنید. وقتی مطلبی را برای دیگران توضیح می دهید خودتان نیز آن مطلب را بسیار بهتر یاد می گیرید.
انرژی از طبیعت:
درس خواندن در طبیعت قطعا بسیار حس بهتری خواهد داشت تا فضا های بسته اما منظور ما این نیست که حتما باید در دشت و جنگل درس بخوانید! محیط زندگی افراد با توجه به اقلیمی که در آن زیست می کنند متفاوت است. اگر مطالعه در محیط طبیعت برای شما مقدور بود از آن غافل نشوید. حتی حیاط منزل یا یک تراس کوچک که هوای طبیعی را به محیط شما هدیه می کند بسیار موثر است. اگر هیچ یکی از این شرایط برای شما میسر نبود ایرای ندارد. یک گلدان گل هم می تواند انرژی بسیار زیادی برای شما داشته باشد. حتما این تجربه ی زیبا را امتحان کنید تا دیگر جمله حس خواندن نیست را بر زبان نیاورید.
اندیشیدن به هدف:
هر زمان که حس درس خواندن را نداشتید و دچار کسالت یا بی انگیزگی شدید چند دقیقه چشمان خود را ببندید و به هدف خود فکر کنید. به آینده ای که قرار است برای خودتان بسازید و تحصیل در رشته ای که همیشه آرزوی آن را داشته اید. اندیشیدن به هدف به انسان حس نشاط و انرژی می دهد. حتی می توانید اهداف خود را نوشته و روی دیوار برای خودتان نصب کنید. سپس به هدف خود فکر کنید و با تمام انرژی و قوا برای آن تلاش کنید.
ذهن خود را آزاد کنید:
یکی از علت هایی که حس درس خواندن را از شما می گیرد این است که ذهنتان به موضوع خاصی درگیر است. افکار خود را رها کنید تا بتوانید به راحتی درس بخوانید. تنش و اظطرایب و افکار منفی عامل اصلی در بی حوصلگی نسبت به مطالعه است. مدام با خود تکرار کنید که هیچ چیز نباید ذهن من را درگیر کند و من در زمان حال زندگی می کنم. افکار گذشته و آینده را رها کنید و آسوده خاطر باشید و به افکار مزاحم اجازه ندهید تا ذهن شما را مشغول کنند. می توانید آن ها را روی کاغذ یاداشت کنید تا بعدا به آن فکر کنید.
در این مقاله از کنکور آسان است روش هایی را به شما معرفی کردیم که حس درس خواندن را دوباره در خود زنده کنید و با انرژی مضاعف پیش بروید. همچنین شما می توانید در این زمینه از خدمات مشاوره و برنامه ریزی مهندس فراهانی بهره مند شوید. مهندس فراهانی فارغ التحصیل رشته ی مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت ایران بوده و از همان سال های اولیه ی تحصیل اقدام به خدمات مشاوره ی تحصیلی نموده و هر ساله رتبه برتر های زیادی را پرورش می دهند. تیم مشاوره ی مهندس فراهانی متشکل از مشاور اصلی و پشتیبان و نیز یک دانشجوی رشته ی هدف آماده ی ارائه ی خدمات مشاوره ی تحصیلی به شما دانش آموزان عزیز هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید. شماره ی تماس جهت برقراری ارتباط مستقیم با ایشان:
09121968536
02122130931
دیدگاهتان را بنویسید