نکاتی کلیدی برای مطالعه آزمون کنکور (دروس عمومی)

نکاتی کلیدی برای مطالعه آزمون کنکور (دروس عمومی) قسمت اول :ادبیات و عربی
یکی از نکات مهم برای کسب رتبه در کنکور، چگونگی مطالعه دروس عمومی و بخاطر سپردن آن است. کنکور دانشگاه یکی از آزمونهای مهم زندگی هر نوجوان ایرانی است که تاثیری زیادی در نظمبخشی و هدفدار شدن زندگی و کسب تجربهای نو برای دانش آموزان خواهد داشت؛ برای کسب موفقیت در این آزمون باید شرایط و مقدماتی را فراهم کرد؛
یکی از این شرایط چگونگی مطالعه دروس و به خاطر سپردن مطالب درسی و همچنین استفاده از روش های تست زنی نوین ،لوح های فشرده تصویری ،مرور تست های مهم است. که کنکور را آسان می کند.البته استفاده از تجارب استاد های به نام کنکور چون استاد احمدی که کنکور را با روش هاس خلاقانه آسان نموده و با شعار کنکور آسان است .
امید فزاینده به کنکوری ها داده است .کنکور آن غول یا تابویی نیست که شما دانش آموزان در ذهن ساختهاید میتوانید با آرامش کامل و برنامه ریزی مناسب و مشورت گرفتن از افراد ماهر شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کنید؛ قصد داریم از این پس با بستههای تصویری ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی در باره کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، با اعتماد به نفس کامل تمام روشهای رسیدن به موفقیت در کنکور را کسب کرده و نتیجه مطلوب و قابل قبولی را در کنکور به دست آورید و شعار کنکور آسان است را در جامعه گسترش دهید.
برای بررسی راههای آسان رسیدن به پیروزی و قبولی درآزمون کنکور سراسری با استاد احمدی بنیان گذار کنکور آسان است مصاحبه ایی اختصاصی انجام داده ایم:

کنکور 99| دروس عمومی را چگونه بخوانیم؟ ادبیات فارسی
استاد احمدی مشاور تحصیلی و مدرس دروس کنکور آسان در گفت وگو اختصاصی با سایت رتبه گردون درباره روش مطالعه و به خاطر سپردن دروس عمومی کنکور، اظهار کرد: دروس عمومی در دفترچه کنکور به ترتیب ادبیات فارسی، عربی، دین و زندگی و زبان انگلیسی است که هر کدام شیوهای اختصاصی برای مطالعه دارند.
مبحثی خواندن و خلاصه نویسی یا نت برداری مداوم ؛ بهترین روش مطالعه ادبیات فارسی
استاد احمدی مدیر موسسه کنکور آسان است افزود: درس ادبیات اولین درس دفترچه کنکور است که در بین دروس عمومی بالاترین ضریب را دارد، به همین دلیل چگونگی مطالعه آن دارای اهمیتی بالایی است. ادبیات در دفترچه شامل ۳ تست معنی کلمه، ۲ تست املایی کلمه، ۳ تست تاریخ ادبیات کهن ، ۳ تست آرایه ادبی ، ۹ تست قرابت معنایی، ۵ تست دستور زبان فارسی و در مجموع ۲۵ تست است.
احمدی بیان کرد: نکته مهم درباره درس ادبیات، مطالعه آن به صورت بخش بخش و خلاصه وار به همراه نکته برداری پی در پی است؛ همچنین استفاده از لوح های آموزشی ویژه که در سایت رتبه گردون به صورت اختصاصی ارایه شده است .
به طور مثال اگر قرار است ۴ درس برای یک آزمون مطالعه شود، بهتر است یک بار لغات، یک بار املا آن ،یک بار تاریخ ادبیات و قرابت معنایی خوانده شود. مطالعه ادبیات به صورت مبحثی و خلاصه برداری بهترین روش برای یادگیری آسان و به خاطر سپردن مطالب درسی است.
این مشاور تحصیلی اظهار کرد: در مطالعه درس ادبیات، خلاصهنویسی بسیار کمک کننده و حائز اهمیت است؛ پس از مطالعه هر درس باید نکات مهم و کلیدی آن یادداشت شود تا در هنگام مرور دروس بتوان راحتتر به مطالب دسترسی پیدا کرد و آنها را در مدت زمان کمتری خواند.همچنین میتوانید از محصولات تخصصی برای کنکور از سایت رتبه گردون تهیه فرمایید این محصولات شامل نکات مهم و سوالات احتمالی کنکور میباشد و به سبک دکتر احمدی ( کنکور آسان است) تهیه و تدوین شده است.

استاد احمدی گفت: تقریبا 50-40 درصد سوالات کنکور درس ادبیات، آرایه و قرابت معنایی است که دانستن تعریف آرایه و مهارت تستزنی سریع حجم اصلی کار را تشکیل می دهد. از آنجایی که آرایه و قرابت مهمترین بخش ادبیات است و با توجه به اینکه تنها مفهوم اولیه در کتب درسی منبع کنکور بیان شده و مطالب مورد نیاز کنکور از خارج کتب اصلی آورده میشود، برای رسیدن به نتیجه مطلوب بهترین کار انجام تعداد مشخص تست از آرایه و قرابت به صورت روزانه است یا تماشای ویدیو های مجموعه کنکور آسان است می باشد.
درس عربی؛درس طلایی برای رتبه های طلایی
دکتر احمدی موسس و بنیان گذار موسسه کنکور آسان است با توجه به تحصیلات خود که دکترای عربی می باشد بیان کرد: دومین درس در دفترچه آزمون کنکور، عربی است که ضریب ۲ دارد و از ۳ بخش یعنی ۸ تست ترجمه، ۹ تست درک مطلب و ۸ تست قواعد تشکیل شده است. درس عربی درسی است که خیلی از داوطلبان کنکور در آن درصد بالایی کسب نمیکنند و اگر کسی بتواند در آن درصد بالا به دست آورد، تراز خوبی را کسب میکند.
دکتر احمدی مشاور تحصیلی گفت: داوطلبان کنکور در ترجمه درس عربی باید پس از یادگیری اولیه نحوه تست زدن، ترجمه، فنون ترجمه و خلاصهنویسی نکات مهم، به سراغ تست زدن بروند و مطالب آموخته را در ذهن خود تثبیت کنند. در ترجمه مهمترین نکته توجه به فعل، جمع و مفرد، معلوم و مجهول و اسم جمع است.
وی افزود: ترجمه راحتترین بخش عربی است که داوطلبان میتوانند به راحتی تستهای آن را پاسخ بدهند و نمره آن را به دست آورند. داوطلب باید بتواند ۸ تست ترجمه را پاسخ درست دهد و با این کار از رقبا جلو بزند.
سعیدی بیان کرد: داوطلبان برای پاسخ به سوالات متن و درک مطلب، با توجه به اینکه ۴ تست از متن و ۵ تست اعراب گذاری و تحلیل صرفی کلمات متن است؛ باید روزانه یک متن عربی را مطالعه کنند و به تستهای آن پاسخ دهند تا با تمرین روزانه در درک مطلب به مهارت دست پیدا کنند. همچنین خلاصهنویسی در این زمینه بسیار موثر و اثربخش است.
این مشاور تحصیلی گفت: بخشی دیگر از سوالات عربی، قواعد است که شامل ۸ تست میشود. متاسفانه قواعد درس عربی به طور کامل و جامع در کتاب درسی بیان نمیشود و داطلبان مجبورند به جزوه استاد یا کتابهای کمک درسی مراجعه کنند. داوطلب باید پس از یادگیری قواعد و یادداشتبرداری از نکات مهم، به سراغ تست زدن برود.
وی افزود: پاسخ به تستهای قواعد به داوطلب میآموزد که قواعد را چگونه، کجا و به چه نحو باید استفاده کند تا یادگیری این قواعد در ذهن او کاملا تثبیت شود و در نتیجه در آزمون نتیجه بهتری بگیرد.
پایان قسمت نخست (عربی و ادبیات فارسی)
دیدگاهتان را بنویسید